Stiri de ultima ora

Teaser pentru Karma SC2: conceptul va fi prezentat oficial în luna noiembrie

Teaser pentru Karma SC2: conceptul va fi prezentat oficial în luna noiembrie
Auto
Producătorul american Karma a publicat un teaser cu conceptul SC2 pe care îl va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles de la jumătatea lunii noiembrie.

La jumătatea lunii august, Karma a dezvăluit primul său concept electric , despre care la vremea respectivă a menționat că indică direcția de dezvoltare a unor modele viitoare.

Constructorul american deținut de chinezii de la Wanxiang Group anunță acum că va prezenta în curând un nou concept, care a primit deja numele SC2.

Cu această ocazie, Karma a publicat și un teaser pentru noul concept, care urmează să fie prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, care își va deschide porțile pentru presă în 18 noiembrie.

Fără să ofere detalii concrete despre noul concept, Karma menționează că acesta "va reprezenta o evoluție dramatică a conceptului SC1 Vision", iar unica imagine prezentată arată vehiculul din partea de sus.

Pe de altă parte, Karma a anunțat că își va extinde aria de expertiză dincolo de simpla producție de mașini. Cel mai probabil, americanii vor oferi expertiză și pentru clienți independenți care vor dori să folosească resursele companiei pentru a produce diverse modele.

"Karma evoluează dincolo de un producător auto pentru a deveni un brand de tehnologie care se concentrează în mod egal pentru a deveni o resursă de inginerie, design și incubator high-tech pentru alții", precizează Lance Zhou, CEO-ul Karma.

Mai multe detalii despre noua direcție a celor de la Karma vor fi făcute publice cu ocazia prezentării noului concept.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus