Stiri de ultima ora

SUV-ul electric Volkswagen ID.4 va fi prezentat în aprilie: noul model este bazat pe conceptul ...

SUV-ul electric Volkswagen ID.4 va fi prezentat în aprilie: noul model este bazat pe conceptul ...
Auto
Volkswagen va prezenta în prima parte a lunii aprilie noul SUV electric ID.4 bazat pe conceptul ID Crozz, potrivit unor informații neoficiale.

Imediat după prezentarea oficială a hatchback-ului electric ID.3 în toamna anului trecut, Volkswagen a confirmat că va lansa .

Noul model electric din gama ID va avea la bază conceptul ID Crozz, care și apoi într-o versiune îmbunătățită în septembrie 2017 .

Volkswagen ID Crozz II (foto, jos) miza pe două motoare electrice , câte unul pentru fiecare punte. Un propulsor electric de 102 cai putere a fost montat pe puntea față, în timp ce pe puntea spate se află un motor electric de 204 cai putere pentru că puterea totală a sistemului de propulsie să fie de 306 cai putere .

Cel mai probabil, versiunea de serie va avea însă și o versiune cu un singur motor electric amplasat pe puntea spate.

De asemenea, conceptul avea o baterie cu capacitatea de 83 kWh pentru o autonomie de 500 de kilometri calculată conform standardului NEDC , care între timp a fost înlocuit cu WLTP . Și în acest caz este de așteptat ca varianta de serie să aibă trei versiuni pentru baterie, așa cum se întâmplă acum în cazul lui ID.3.

Noul model va fi produs în Europa, SUA și China și va fi urmat de o versiune coupe care cel mai probabil va primi numele ID.5 și care urmează să fie dezvăluit ulterior.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus