Stiri de ultima ora

SURSE: Renault pensionează actualele Scenic și Espace, dar denumirile vor fi folosite pentru alte modele

SURSE: Renault pensionează actualele Scenic și Espace, dar denumirile vor fi folosite pentru alte modele
Auto
Potrivit celor mai recente informații, Renault va păstra denumirile Scenic și Espace, dar le va folosi pe cu totul alte modele decât cele din prezent. Spre exemplu, Scenic ar putea fi denumit un viitor SUV electric, cu 7 locuri, al francezilor.

Renault a lansat modelul Espace în 1984, fiind considerat printre primele monovolume contemporane. În 1996, constructorul francez de automobile a prezentat lumii întregi monovolumul compact Scenic, un adevărat pionier al acestui segment.

Potrivit italienilor de la Autoblog.it, producătorul din Hexagon se pregătește să pensioneze cele două modele. Denumirile vor fi, însă, păstrate în portofoliu, urmând să fie folosite pentru alte modele.

Spre exemplu, versiunea cu șapte locuri și ampatament lung a viitorului Megane (anunțat de conceptul Megane eVision, lansat anul trecut), ar putea fi denumit Scenic. Debutul este programat fie pentru 2022, fie pentru 2023, și va fi oferit doar cu un sistem de propulsie E-Tech Electric.

În ceea ce privește denumirea Espace, aceasta ar putea fi folosită pentru versiunea de transport persoane a lui Traffic. Pe piața europeană, viitorul Renault Espace se zvonește că va concura cu Mercedes-Benz Clasa V și Volkswagen Multivan.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus