Stiri de ultima ora

Șeful Daimler: “Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică”

Șeful Daimler: “Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică”
Auto
Șeful Daimler a anunțat că Mercedes Clasa G va avea o versiune electrică, fără să ofere alte detalii în acest sens. Ola Källenius spune că, în trecut, au existat discuții interne cu privire la eliminarea din gamă a lui Clasa G.

Noua generație  Mercedes-Benz Clasa G  a fost prezentată oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit din 2018. Modelul constructorului german a primit atunci o serie de modificări exterioare, dimensiuni ceva mai mari și un interior revizuit atât din punct de vedere tehnologic, cât și în ceea ce privește spațiul oferit.

Pe lângă motorizările actuale, Clasa G va avea în curând și o versiune electrică. Anunțul a fost făcut pe Twitter de Sascha Pallenberg, directorul departamentului de transformare digitală, care a citat o declarație a șefului Daimler.

“Vom avea o versiune cu emisii zero pentru Mercedes Clasa G. În trecut, au existat discuții dacă să eliminăm acest model, însă, acum, aș putea spune că ultimul Mercedes construit va fi un Clasa G,” a spus Ola Källenius.

Oficialii Daimler nu oferă deocamdată detalii tehnice despre viitorul Clasa G electric sau despre momentul lansării.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus