Stiri de ultima ora

Seat pregătește un facelift pentru Ibiza și Arona. Ambele debutează în 15 aprilie

Seat pregătește un facelift pentru Ibiza și Arona. Ambele debutează în 15 aprilie
Auto
Constructorul spaniol de automobile a publicat un prim teaser care anunță noile Ibiza și Arona facelift. Cele două modele îmbunătățite vor debuta în 15 aprilie, în cadrul unui eveniment online.

SEAT a lansat modelul Ibiza în 1984 și până în prezent a comercializat peste 6 milioane de exemplare la nivel global. Ajuns acum la a cincea generație, celebrul model al producătorului din Martorell este pregătit să primească un facelift.

În cadrul evenimentului online, care va avea loc în 15 aprilie, Seat va prezenta și noul Arona facelift. Și acest model este important pentru Seat, având în vedere că anul trecut a fost al doilea cel mai vândut model al mărcii.

Constructorul spaniol nu a dat mai multe detalii despre noutățile aduse de cele două modele. A menționat totuși că Ibiza facelift își propune să contribuie la succesul acestui model, iar Arona facelift va avea un caracter off-road mai pronunțat și un design exterior mai robust.

"Facelift-ul actualizat și îmbunătățit al ambelor modele completează atributele incredibile deja existente ale autovehiculelor, livrând o ofertă de produse mai completă, în timp ce reîmprospătează designul acestora," a declarat Wayne Griffiths, Președinte Seat și Cupra.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus