Stiri de ultima ora

Rombat: “Vom începe să furnizăm celule pentru bateriile litiu-ion din acest an”

Rombat: “Vom începe să furnizăm celule pentru bateriile litiu-ion din acest an”
Auto
Rombat va începe să furnizeze celulele pentru bateriile litiu-ion destinate mașinilor electrice, în noua fabrică din București, din a doua jumătate a acestui an, potrivit noului CEO.

Rombat Bistrița, companie din grupul sud-african Metair, a preluat în 2019 un pachet de 35% din Prime Motors, și a investit 13.6 milioane de euro pentru prima sa fabrică de baterii litiu-ion.

Prime Motors a anunțat anul trecut că negociază cu mai mulți constructori europeni contracte de furnizare a bateriilor produse în parteneriat cu Rombat. 

Noul CEO al companiei, Alin Ioaneș, a declarat acum că Rombat va începe să furnizeze celulele pentru bateriile litiu-ion în , începând din a doua parte a lui 2021. 

“S-a lucrat intens în ultimul an pentru a pune în aplicare sistemele de management de sănătate, siguranță, mediu, calitate și gestionare a energiei, precum și sistemul de întreținere planificată,” a spus Ioaneș pentru publicația profit.ro. 

Șeful Rombat spune că proiectul bateriilor pentru mașini electrice este o provocare care permite companiei să țină pasul cu evoluția tehnologică la nivel mondial și să profite totodată de noile oportunități ale pieței. 
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus