Stiri de ultima ora

Romanian Roads Luxury Edition: A24 Assistance asigură asistență rutieră pentru cele șase mașini premium-luxury din turul României

Romanian Roads Luxury Edition: A24 Assistance asigură asistență rutieră pentru cele șase mașini premium-luxury din turul României
Auto
Romanian Roads Luxury Edition: A24 Assistance asigură asistență rutieră pentru cele șase mașini premium-luxury din turul României

de Paul Cosma Sambata, 17.10.2020

În mai puțin de o săptămână vom lua startul într-un tur de 7 zile în care vom vizita unele dintre cele mai frumoase locuri din țară cu ajutorul unor mașini premium-luxury de nivel înalt. După turul cu mașini electrice, specialiștii în asistență rutieră de la A24 Assistance sunt din nou alături de Automarket, de această dată în Romanian Roads Luxury Edition.

Dacă luna septembrie a fost dedicată mașinilor electrice pe Automarket.ro, luna octombrie va produce un tur de 7 zile al celor mai frumoase conace, hoteluri, castele și restaurante din România. Cu 6 mașini care redefinesc luxul în gamele mărcilor premium pe care le reprezintă.

Pentru ca programul săptămânii 22-28 octombrie să nu fie perturbat de o eventuală pană sau o defecțiune tehnică, îi vom avea alături de noi în Romanian Roads Luxury Edition pe specialiștii din cadrul A24 Assistance.

Compania de asistență rutieră cu acoperire națională și internațională este coordonată de centrul operațional și logistic din Cluj-Napoca.

Cu o experiență de 17 ani în acest domeniu,  A24 Assistance  va veni în sprijinul nostru dacă vreuna dintre cele 6 mașini de lux va fi în dificultate.

A24 ASSISTANCE: ASISTENȚĂ RUTIERĂ NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ

Produsele oferite de A24 Assistance includ o serie de pachete naționale și internaționale care pot fi achiziționate atât sub forma unui abonament lunar, cât și sub forma unor pachete valabile pentru un anumit număr de zile sau luni.

Echipajele companiei de asistență rutieră funcționează 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, și sunt capabile să rezolve 60% dintre problemele apărute prin intervenții efectuate pe loc.

În cazul în care defecțiunea tehnică necesită reparații în service, A24 Assistance asigură tractarea în cel mai apropiat service agreat.

Serviciile oferite de A24 Assistance sunt: depanare la fața locului, tractare, transport pasageri, mașină la schimb, cazare, recuperare off-road, repatriere persoane, repatriere vehicul și serviciu de monitorizare vehicul.

Toate serviciile se organizează conform pachetului selectat sau chiar și la cerere.

Prin intermediul aplicației de mobil ( Google Play ,  App Store ), clienții pot solicita asistență rutieră, pot comanda pachetele propuse de A24 Assistance și pot accesa o serie de informații despre regulile de circulație din Europa, despre simbolurile de pe bord sau pot seta alerte cu privire la expirarea ITP-ului, a rovinietei sau a trusei medicale.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus