Stiri de ultima ora

Renault Kangoo ZE: conceptul anticipează lansarea noii generații Kangoo în 2020

Renault Kangoo ZE: conceptul anticipează lansarea noii generații Kangoo în 2020
Auto
Noua generație Renault Kangoo va fi prezentată în 2020 și este anticipată de lansarea unui concept cu același nume care oferă o serie de indicii cu privire la designul pe care îl va adopta utilitara.

Renault a anunțat că noua generație Kangoo va fi prezentată oficial în toamna anului 2020 și va include o serie de noutăți importante, în special în privința designului.

Pentru a "îndulci" așteptarea, constructorul francez a prezentat Kangoo ZE Concept, un concept care anticipează o serie de noutăți de design.

De exemplu, Kangoo ZE Concept preia culoarea Souther Gray disponibilă pe conceptul EZ-Pro și oferă nuanțe de verde pe grilă, în timp ce blocurile optice sunt acum "unite" cu grilă și oferă o nouă semnătură luminoasă.

De asemenea, în partea din spate, o semnătură luminoasă face legătura între stopuri și logo-ul poziționat central, însă ajunge inclusiv pe lateralele conceptului. Renault nu a oferit însă niciun fel de informații cu privire la platforma tehnică a conceptului.

Noua generație Renault Kangoo va fi produsă atât în versiune cu motoare termice, cât și în varianta electrică, la uzina Maubeuge din nordul Franței, în care producătorul va investi 450 de mlioane de euro pe parcursul următorilor 5 ani.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus