Stiri de ultima ora

Red Bull exclude un contract cu Hulkenberg pentru 2020: "Albon este favorit să ...

Red Bull exclude un contract cu Hulkenberg pentru 2020: "Albon este favorit să ...
Auto
Red Bull exclude un contract cu Hulkenberg pentru 2020: "Albon este favorit să rămână coechipierul lui Verstappen"

Publicat Vineri, 08.11.2019 de Daniel Popescu, Foto: Red Bull

Alexander Albon este favorit să rămână la Red Bull și în sezonul următor, iar echipa a exclus varianta de a-l recruta pe Nico Hulkenberg.

Red Bull Racing este una dintre cele numai trei echipe care nu și-a definitivat încă linia de piloți pentru sezonul următor.

Numele coechipierului lui Max Verstappen urmează să fie stabilit până la sfârșitul acestui an, însă șeful Christian Horner a admis că Alexander Albon este favorit să-și păstreze postul.

"Numai el poate pierde locul. Este un pic leneș în prezent, dar face o treabă bună. Avem timp până la sfârșitul anului. Toți piloții sunt sub contract pentru anul viitor, așa că nu avem motive să ne grăbim, dar toată lumea a fost impresionată de munca pe care a depus-o", a declarat britanicul.

La rândul său, Albon a admis că nu este îngrijorat în privința nesiguranței pentru viitor, întrucât este încrezător că va rămâne pe grila start și în campania de anul viitor.

"Sigur că ar fi frumos să am un răspuns, dar nu sunt prea îngrijorat. Mă simt suficient de confortabil să știu că voi fi în Formula 1 și anul viitor. Vom vedea cum decurg lucrurile", a precizat el.

Red Bull a exclus varianta de a-l recruta pe Nico Hulkenberg, care își va pierde locul la Renault la sfârșitul acestui an. Prin urmare, una dintre puținele opțiuni pe care le are Red Bull este Pierre Gasly, care a concurat pentru echipă în prima parte a sezonului, dar care între timp a fost retrogradat la echipa secunda Toro Rosso.

De altfel, Toro Rosso nu a anunțat încă niciunul dintre piloții de anul viitor, deși se anticipează că Daniil Kvyat va rămâne în cadrul echipei. Cealaltă echipă care nu are încă echipa definitivată este Williams, care are un loc disponibil după renunțarea la serviciile lui Robert Kubica.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus