Stiri de ultima ora

Real Racing 3 a primit un update dedicat Formulei 1: jocul de curse include toți piloții și ...

Real Racing 3 a primit un update dedicat Formulei 1: jocul de curse include toți piloții și ...
Auto
Real Racing 3 a primit un update dedicat Formulei 1: jocul de curse include toți piloții și cinci circuite din calendarul competițional

Publicat Marti, 26.11.2019 de Daniel Popescu, Foto: Formula 1

Jocul de curse Real Racing 3 a primit un update prin care jucătorii pot intra în pielea oricărui pilot din sezonul 2019 al Formulei 1 și își pot testa abilitățile pe circuite precum Monza, Silverstone sau Suzuka.

Dezvoltatorii jocului de curse Real Racing 3 au lansat în această săptămână unul dintre cele mai mari update-uri de până acum.

În urma unui parteneriat cu Electronic Arts și proprietarii Formulei 1, noul update oferă jucătorilor posibilitatea de a utiliza orice monopost și orice pilot care concurează în sezonul 2019 din Marele Circ.

De asemenea, monoposturile de Formula 1 pot fi puse la încercare pe cinci dintre cele 21 de circuite care alcătuiesc calendarul competițional. Organizatorii au menționat însă doar patru dintre cele cinci circuite incluse, și anume tradiționalele Monza, Silverstone și Suzuka și circuitul din Abu Dhabi, care găzduiește ultima etapă a sezonului.

Noul update dedicat Formulei 1 include și alte noutăți atractive pentru jucători, cum ar fi un hub dedicat Formulei 1, o cursă zilnică, o carieră specială de tip Grand Prix, dar și evenimente speciale. De asemenea, update-ul include și Formula 1 Academy, un mod de joc care are rolul de a oferi începătorilor o introducere în lumea sporturilor cu motor și, mai ales, a Formulei 1.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus