Stiri de ultima ora

Programul Rabla 2019: ITP-ul nu mai este obligatoriu pentru mașina veche

Programul Rabla 2019: ITP-ul nu mai este obligatoriu pentru mașina veche
Auto
Valabilitatea ITP-ului în cazul mașinii vechi nu mai este o condiție a programului Rabla 2019! Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, anunță că a emis un ordin de ministru prin care este eliminată această obligativitate ce împiedica mulți români să se înscrie în programul Rabla 2019.

Mai sunt doar câteva zile până când încep înscrierile în programul Rabla 2019. Românii dornici să își caseze vechiul autoturism pentru a primi un discount considerabil la achiziționarea unuia nou, vor putea depune cereri în acest sens începând de vineri, 5 aprilie.

În cadrul unei ședințe de Guvern, Grațiela Gavrilescu, ministrul Mediului, a confirmat faptul că bugetul programului Rabla a fost adoptat oficial. Suma totală alocată este de 322 milioane de lei, ceea ce înseamnă că peste 35.000 de români vor putea beneficia de vouchere. Oferta este valabilă nu doar pentru persoane fizice, ci și pentru persoane juridice.

Programul Rabla 2019 – ITP-ul nu mai este obligatoriu

Ministrul Mediului își explică decizia astfel: „Interesul nostru este să le scoatem de peste tot, din parcări, din curțile oamenilor, nu avem nevoie să blocăm acest sistem care este derulat de foarte mult timp și care funcționează foarte bine și în sensul în care facem și eforturi financiare pentru ca în fiecare an să reușim să dublăm numărul de prime de casare .
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus