Stiri de ultima ora

Primele imagini teaser cu viitorul Renault Megane E-Tech Electric. Debutează pe piață anul viitor

Primele imagini teaser cu viitorul Renault Megane E-Tech Electric. Debutează pe piață anul viitor
Auto
Constructorul francez de automobile a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul model Megane E-Tech Electric. Debutul pe piață este programat pentru anul viitor.

În toamna anului trecut, Renault a prezentat lumii întregi conceptul Megane eVision. Acesta anunța lansarea unui nou model cu zero emisii, pe care îl putem vedea acum în această serie de imagini teaser, tocmai publicate de producătorul din Hexagon.

Numele său este Megane E-Tech Electric și, potrivit francezilor, va împărtăși câteva elemente de design cu conceptul. De fapt, șeful Renault spunea că versiunea de serie și prototipul Megane eVision sunt similare în proporție de 95%.

Așa cum bine poți observa, în partea din spate, noul Renault Megane E-Tech Electric va avea o bandă LED care unește cele două stopuri, dar și noul logo al constructorului din Hexagon.

Imaginile teaser de la interior ne arată display-ul sistemului multimedia, zona de încărcare prin inducție pentru telefoanele mobile, dar și spațiul generos de depozitare poziționat sub ecranul central.

Renault Megane E-Tech Electric va fi primul model cu zero emisii al mărcii dezvoltat pe arhitectura CMF-EV, folosită și de Nissan pentru SUV-ul Ariya.

Francezii nu au oferit detalii despre sistemul de propulsie al noului Megane E-Tech Electric.

Prezentarea modelului cu zero emisii va avea loc în scurt timp, startul producției fiind programat pentru a doua parte a acestui an. În aceste condiții, debutul pe piață va avea loc în 2022.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus