Stiri de ultima ora

Primele imagini cu noua generație Audi RS3 sub camuflaj

Primele imagini cu noua generație Audi RS3 sub camuflaj
Auto
Constructorul german de automobile a publicat cifrele de performanță pe care le-a înregistrat gama de modele RS. Odată cu acestea, Audi a făcut publice și primele imagini cu noua generație RS3, ambele mașini fiind acoperite cu camuflaj.

În 2020, Audi Sport a livrat mai bine de 29.300 de vehicule, un record pentru divizia de performanță a producătorului din Ingolstadt. Odată cu acest anunț, Audi a publicat și câteva imagini cu modelele actuale RS. Printre acestea apare, pentru prima dată, și noua generație RS3.

Ambele variante, RS3 Sportback și RS3 Sedan, sunt acoperite de camuflaj. Chiar și așa se pot observa câteva diferențe față de modelul S3, cum ar fi prizele de aer mai mari, sistemul de evacuare cu două terminații ovale și jantele mai mari.

Noua generație Audi RS3 păstrează motorul TFSI de 2.5 litri, cu cinci cilindri. Deși producătorul nu a oferit detalii despre puterea de care vor dispune cele două modele, zvonurile susțin că ar fi vorba despre 420 CP (+20) și 500 Nm.

În ceea ce privește planurile de viitor ale diviziei Audi Sport, germanii aduc din nou în discuție electrificarea. Anul trecut, nemții anunțau că au în plan lansarea unui RS4 Avant echipat cu sistem de propulsie plug-in hybrid .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus