Stiri de ultima ora

Primele imagini cu interiorul celui mai luxos Kia: modelul K8 este nava amiral a sud-coreenilor

Primele imagini cu interiorul celui mai luxos Kia: modelul K8 este nava amiral a sud-coreenilor
Auto
Constructorul coreean de automobile a publicat primele imagini cu interiorul noului K8. Printre noutăți se numără și două ecrane curbate, cu diagonala de 12 inch, pentru sistemul multimedia și pentru instrumentarul de bord.

Kia este așteptată să lanseze noul K8, în Coreea de Sud, pe parcursul acestui an. Constructorul coreean a publicat primele imagini oficiale cu noul sedan de clasă mare. Odată cu ele, producătorul asiatic a oferit și câteva detalii despre ce vor găsi pasagerii în habitaclu.

Chiar dacă noua Kia K8 nu se vinde în Europa (și nici în SUA), cu un așa interior le-ar da puțin de furcă unor modele precum BMW Seria 7, Mercedes-Benz Clasa S, Audi A8 sau Genesis G90.

Se poate observa tapițeria din piele Nappa cu model diamantat, suprafețele acoperite cu lemn, accentele metalice, volanul în trei spițe cu noul logo și benzile cu lumină ambientală.

Piesele de rezistență sunt, fără îndoială, cele două ecrane curbate, cu diagonala de 12 inch fiecare, destinate instrumentarului de bord digital și sistemului multimedia. Consola centrală, cu foarte puține butoane fizice, găzduiește selectorul transmisiei automate, două suporturi de pahare și un mic spațiu de depozitare.

Butoanele care activează încălzirea în volan și în scaune sunt plasate în fața cotierei.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus