Stiri de ultima ora

Prima mașină electrică de la Sony? Producătorul de electronice a început testele cu prototipul Vision-S

Prima mașină electrică de la Sony? Producătorul de electronice a început testele cu prototipul Vision-S
Auto
Producătorul de electronice Sony a început testele pe drumurile publice cu prototipul electric Vision-S. Conceptul are două motoare de 272 de cai putere și este dezvoltat în parteneriat cu austriecii de la Magna-Steyr.

Sony a produs o prin prezentarea conceptului electric Vision-S. La vremea respectivă, japonezii au spus că acest prototip are două propulsoare de 272 CP , care poate ajunge la 100 km/h în 4.8 secunde, în timp ce viteza maximă este de 240 km/h. 

Sony a transmis acum că a finalizat o etapă de dezvoltare a lui Vision-S și că a început testele cu prototipul pe drumurile publice din Austria. Scopul declarat de companie este “contribuția la evoluția mobilității”. 

Sony nu a confirmat sau infirmat până acum ipoteza ca prototipul electric să primească o eventuală versiune de producție.

Șasiul lui Vision-S a fost dezvoltat de producătorul austriac Magna Steyr, care produce la uzina de la Graz modele precum Toyota Supra, BMW Z4 sau Mercedes-Benz Clasa G. În plus, numeroasele tehnologii prezente la bord au fost realizate împreună cu companii precum Nvidia, Continental, Bosch, ZF și Qualcomm. 
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus