Stiri de ultima ora

Piloții Ferrari s-au „faultat” pe circuit și au abandonat | Romania Libera

Piloții Ferrari s-au „faultat” pe circuit și au abandonat | Romania Libera
Auto
Charles Leclerc și Sebastian Vettel s-au lovit în startului celei de-a doua curse a sezonului și au lăsat echipa fără punct câștigat în Marele Premiu al Stiriei.

Actualizat: 13.07.2020 - 12:04

Charles Leclerc a încercat să-i ia fața coechipierului său în primul viraj de după start dar a sfârșit prin a distruge partea spate a mașinii lui Sebastian Vettel. Cele două mașini au ajuns la boxe, mecanicii au încercat să le schimbe elementele distruse în timpul acroșajului dar Vettel a fost obligat să abandoneze la finalul turului.

Colegul vinovat avea să se retragă din cursă trei ture mai târziu din cauza unor probleme la podeaua mașinii și astfel Ferrari nu s-a ales cu nimic după a doua etapă a Formulei 1.

Campionul mondial Lewis Hamilton nu a avut vreo emoție în a se impune în urma unei curse în care a condus de la un capăt la altul. Pe locul secund a terminat Valtteri Bottas, coechipierul de la Mercedes, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Max Verstappen de la Red Bull Racing. Top 10 a fost completat de Alexander Albon (Red Bull Racing), Lando Norris (McLaren), Sergio Perez (Racing Point), Lance Stroll (Racing Point), Daniel Ricciardo (Renault), Carlos Sainz (McLaren) şi Daniil Kviat (AlphaTauri).
RomaniaLibera.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus