Stiri de ultima ora

Opel Grandland facelift debutează cu un design îmbunătățit și mai multă tehnologie

Opel Grandland facelift debutează cu un design îmbunătățit și mai multă tehnologie
Auto
Opel a publicat primele imagini și informații despre Grandland facelift. SUV-ul a primit mai multe îmbunătățiri estetice, dar și mai multă tehnologie.

Constructorul german de automobile a lansat SUV-ul Grandland în urmă cu patru ani, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Acum a primit un bine-meritat facelift, la câteva luni după îmbunătățirile primite de fratele mai mic, Crossland.

Opel a eliminat litera X din denumirea modelului. Din punct de vedere estetic, SUV-ul a preluat partea frontală Vizor de la Corsa și Mokka, iar farurile LED Matrix integrează tehnologia care a debutat odată cu Insignia.

Pentru o vizibilitate mai bună, Grandland facelift poate fi dotat și cu sistem de vedere pe timp de noapte care detectează persoanele și animalele de la 100 de metri.

La interior vei observa câteva elemente împrumutate de la modelele Peugeot, inclusiv selectorul transmisiei automate (din moment ce Grandland este dezvoltat pe aceeași arhitectură ca și 3008). Tot aici, pasagerii vor regăsi un instrumentar de bord digital, dar și un display de 10 inch pentru sistemul multimedia.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus