Stiri de ultima ora

O nouă rundă de rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Genesis G80 și QV 80, 4 stele pentru Citroen C4

O nouă rundă de rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Genesis G80 și QV 80, 4 stele pentru Citroen C4
Auto
Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Genesis G80 și QV8 au fost răsplătite cu punctajul maxim de 5 stele, în timp de noua generație Citroen C4 s-a mulțumit cu 4 stele.

Organizația independentă Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. De această dată, belgienii au izbit din toate părțile noile Genesis G80 și GV80, noua generație Citroen C4, dar și actualele BMW Seria 4 și Seria 4 Cabriolet.

Cele două modele ale asiaticilor de la Genesis (, după o lungă așteptare) au impresionat la testele de siguranță și, în consecință, au primit punctajul maxim de 5 stele.

GENESIS DEBARCĂ ÎN EUROPA CU DREPTUL

Euro NCAP notează că Genesis QV80 s-a descurcat remarcabil la impactul lateral. În ceea ce privește rezultatele individuale, SUV-ul coreean a primit 91% pentru protecția oferită adulților, cu 87% a fost notată protecția oferită copiilor, 66% a primit pentru utilizatorii vulnerabili ai șoselelor, iar sistemele de asistență cu care vine în standard au fost recompensate cu 88%.

Nici sedanul G80 nu s-a lăsat mai prejos. Protecția adulților a primit 91%, cea pentru copii 87%, cu 77% a fost notată protecția oferită pietonilor și bicicliștilor (mulțumită capotei active), iar sistemele de asistență au primit 91%.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus