Stiri de ultima ora

O marcă auto de lux anunţă rechemări în service, în România

O marcă auto de lux anunţă rechemări în service, în România
Auto
Porsche România cheamă 469 de maşini în service, modelul Audi A3, pentru probleme ale unităţii de comandă, care se vor soluţiona prin actualizarea software-ului, a transmis joi Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC).

„La autovehiculele dintr-un interval de fabricaţie limitat există posibilitatea unei suprasolicitări termomecanice a componentelor din unitatea de comandă ESC şi astfel se poate produce defectarea unei conexiuni la masă din unitatea de comandă. În acest caz nu mai este asigurată funcţionarea adecvată a unităţii de comandă. În situaţii critice de deplasare, nu se mai poate astfel asigura reglarea dinamicii de deplasare necesare pentru stabilizarea autovehiculului. În aceste situaţii limită există un pericol de accidentare ridicat”, se arată în notificarea trimisă către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor.

Dealerii auto vor trimite clienţilor scrisori de rechemare în vederea programării în service.

La autovehicule se actualizează software-ul pentru unitatea de comandă ABS/ESC. Măsura durează aproximativ 45 de minute şi este gratuită, precizează Porsche.

În România nu au fost înregistrate astfel de acciedente, se mai arată în notificarea citată.
promotor.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus