Stiri de ultima ora

Noul MINI Cooper pentru 2014, foto spion oficiale

Noul MINI Cooper pentru 2014, foto spion oficiale
Auto
Noul MINI Cooper pentru 2014 a fost surprins recent complet nedeghizat aşa că producătorul britanic a decis să vină el însuşi cu o fotografie spion oficială a viitorului model.

 ›Galerie foto:

Cu toate că fotografia oficială nu dezvăluie prea multe, MINI spune că „membrii familiei regale, precum şi actori, fotbalişti şi top modele sunt familiari cu senzaţia de a fi surprinşi în situaţii compromiţătoare şi acum MINI este cea mai recentă victimă. Luat pe nepregătite şi fără make-up, cel mai tânăr membru al familiei MINI a fost surprins de fotografii senzaţionalişti într-un moment foarte privat”.

Comunicatul de presă jovial continuă prin a spune că „fotografia nu reflectă aspectul său real” pentru că „aceste lentile telescopice au abilitatea devastatoare de a distorsiona în mod negativ toate suprafeţele, liniile şi unghiurile”. Deci noul MINI Cooper pentru 2014 arată mai bine decât în poze.

MINI a mai anunţat că vom avea oportunitatea de a vedea noul model „în scurt timp”, deci ne putem aştepta la prezentarea oficială în viitoarele săptămâni, înaintea debutului oficial de la Salonul Auto de la Frankfurt, în septembrie.

Noul MINI Cooper pentru 2014 are un design inspirat de conceptul Rocketman , şi chiar dacă exteriorul păstrează tradiţionala formă a predecesorilor săi, interiorul va evolua şi va elimina vitezometrul montat central.
InformatiiAuto.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus