Stiri de ultima ora

Noul Citroen C5 X: motorizare plug-in hybrid și suspensie activă Citroen Advanced Comfort

Noul Citroen C5 X: motorizare plug-in hybrid și suspensie activă Citroen Advanced Comfort
Auto
Citroen a publicat primele imagini și informații cu noul C5 X. Vârful de gamă al producătorului din Hexagon este inspirat de conceptul CXperience, prezentat în urmă cu cinci ani la Paris.

Este vorba despre noua navă amiral a producătorului din Hexagon, o mașină care îmbină eleganța unui sedan cu dinamismul unui break și postura ridicată a unui SUV. Numele său este C5 X.

DESIGN INSPIRAT DE CONCEPTUL CXPERIENCE

Cu un design inspirat de conceptul CXperience, prezentat în 2016 la Salonul Auto de la Paris, noul C5 X impresionează cu o caroserie de tip fastback, jante de dimensiuni mari și o semnătură luminoasă în formă de V, la fel ca C4.

Noul SUV Citroen măsoară 4.805 milimetri lungime, 1.865 mm lățime, 1.485 milimetri sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul este de 2.785 milimetri. Acest lucru se traduce printr-un spațiu interior generos, mai ales pentru ocupanții locurilor din spate.

Dacă tot vorbim de spațiu, portbagajul are un volum de încărcare de 545 litri. Prin rabatarea banchetei, această valoare crește la 1.640 de litri.

Pentru habitaclu, Citroen a pregătit un display de 12 inch pentru sistemul multimedia, scaune Advanced Comfort, plafon panoramic, Head-up Display , zonă de încărcare prin inducție a telefonului mobil și geamuri laminate cu izolație acustică.

La fel ca și în cazul altor modele din portofoliu, interiorul noului C5 X poate fi personalizat cu ajutorul ambianțelor interioare.

MOTORIZĂRI PE BENZINĂ ȘI VERSIUNE PLUG-IN HYBRID

Citroen C5 X este disponibil cu motorizări pe benzină, iar clienții au la dispoziție și o versiune plug-in hybrid .

Aceasta dispune de 225 CP și oferă o autonomie electrică de peste 50 de kilometri.

Pentru un plus de confort, SUV-ul de segment D al francezilor vine echipat cu suspensia Citroen Advanced Comfort (amortizare hidraulică progresivă și trei moduri de configurare).

Lista cu sisteme de siguranță și asistență include Highway Driver Assist, regulator de viteză adaptiv cu funcție Stop & Go, sistem de menținere a benzii de rulare (toate acestea permit un condus semi-autonom de nivel 2), sistem de detectare a unghiului mort, Rear Cross Traffic Alert , Acces și Pornire fără cheie și Top 360 Vision (vedere la 360 de grade).
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus