Stiri de ultima ora

Noua aplicaţie pentru MINI Connected permite controlul camerelor GoPro

Noua aplicaţie pentru MINI Connected permite controlul camerelor GoPro
Auto
Clienţii MINI Connected pot utiliza acum joystickul MINI sau controlerul MINI pentru a filma sau fotografia cu ajutorul camerelor GoPro controlate WiFi - o ofertă unică la nivel mondial în domeniul infotainmentului în automobil.

 ›Galerie foto:

Dintotdeauna, MINI a avut o atracţie deosebită pentru camera de filmat. Acum, actualele modele ale mărcii premium din Marea Britanie pot fi prezente în filme într-o manieră şi mai interesantă - prin MINI Connected.

Noua aplicaţie pentru MINI Connected permite controlul camerelor GoPro în stilul caracteristic MINI prin utilizarea sistemului de operare al modelului în cauză. Astfel se vor filma sau fotografia, cu o cameră GoPro montată pe sau în automobil, în timpul călătoriei - intuitiv, convenabil şi sigur.

Cu începere din luna iunie 2014, deţinătorii unui Apple iPhone pot descărca ultima aplicatie GoPro compatibila cu MINI Connected, gratuit din Apple App Store.

Cele mai noi servicii MINI Connected deschid noi perspective pentru plăcerea condusului specifică MINI, ceea ce oferă modalitatea ideală de a surprinde pe film calităţile modelelor britanice în ceea ce priveşte performanţele şi agilitatea.

Aceasta face ca MINI să fie primul automobil din lume al cărui sistem de operare poate fi folosit pentru controlul camerelor GoPro.

Automobilul trebuie să fie echipat cu radio MINI Visual Boost, sistem de navigaţie MINI sau sistem de navigaţie Professional şi trebuie să aibă şi opţiunea MINI Connected.

Integrarea aplicaţiei în sistemul de operare al maşinii se realizează prin terminalul Apple iPhone al clientului, în timp ce schimbul de semnal cu camera GoPro este asigurat prin intermediul conexiunii WLAN. Aceasta permite gestionarea wireless a camerei, indiferent că este montată în sau pe automobil - de exemplu, pe bată, pe acoperiş sau pe o oglindă retrovizoare -, astfel încât să poată fotografia sau filma acţiunea la mare viteză de pe şosea.

Suplimentar, camera poate fi pornită şi oprită cu ajutorul sistemului de operare MINI, iar stadiul încărcării acumulatorului camerei poate fi afişat pe ecran, alături de intensitatea semnalului WLAN şi de capacitatea de înregistrare disponibilă. Când automobilul staţionează, este afişată o previzualizare a imaginii care arată perspectiva camerei. Acestă funcţie este disponibilă doar pentru camerele GoPro Hero 3+.

Noua aplicaţie pregătită pentru MINI Connected demonstrează, încă o dată, posibilităţile viitoare nelimitate ale sistemului de infotainment MINI, unic la nivel mondial. Datorită aplicaţiilor dezvoltate de furnizori terţi şi concepute special pentru a fi utilizate la MINI, gama de funcţii care fac condusul mai sigur, mai confortabil şi mai plin de evenimente a fost extinsă continuu.

Pentru România sunt disponibile aplicaţiile audio Deezer, AUPEO!, Stitcher, TuneIn, Audible şi Snippy şi aplicaţia social media de comunicare a poziţiei Glympse. De asemenea, există şi serviciile incluse în aplicaţia MINI Connected precum funcţia web radio şi fluxul de ştiri RSS, utilizarea Facebook, Twitter şi foursquare, căutare online şi funcţii exclusive pentru MINI cum sunt Driving Excitement, Mission Control, Dynamic Music şi MINIMALISM.
InformatiiAuto.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus