Stiri de ultima ora

În Canada, jurnaliștii care testează Porsche Taycan primesc și un Tesla Model S pentru comparație

În Canada, jurnaliștii care testează Porsche Taycan primesc și un Tesla Model S pentru comparație
Auto
Atunci când primesc o cerere pentru test drive, cei de la Porsche Canada le pun la dispoziție jurnaliștilor un Taycan, dar și un Tesla Model S, pentru a favoriza comparația.

Porsche a lansat modelul electric Taycan în 2019, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Încă de la început, constructorul din Stuttgart a declarat că primul său model electric de serie a fost dezvoltat ca un rival direct pentru Tesla Model S . O mișcare îndrăzneață, având în vedere ca Model S era deja de o perioadă bună pe piață și avea o bază solidă de fani.

Au trecut doi ani de la acel moment, s-au născut multe comparative, însă Porsche promovează în continuare rivalitatea pe care o are taycan cu Model S. Divizia Porsche Canada chiar le împrumută jurnaliștilor care iau la test modelul Taycan și o Tesla Model S pentru a le putea compara mai bine.

Acest lucru se întâmplă și pentru că Tesla a desființat, anul trecut, în luna octombrie, întregul departament media. Patrick Saint-Pierre, managerul departamentului de relații publice al Porsche Canada, este cel care a avut ideea. Ideea s-a implementat repede pentru că s-a găsit rapid un Model S P100 la una dintre reprezentanțele Porsche din zonă.

Cei de acolo au fost de acord să o împrumute pentru comparativ, însă pe o perioadă determinată.

Trebuie menționat că nu este prima dată când se întâmplă asta. La începutul anului trecut, când erau organizate primele sesiuni de test cu Taycan în Statele Unite, reprezentații locali au adus și un Tesla Model S din același motiv: pentru ca jurnaliștii să le poată compara.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus