Stiri de ultima ora

Modificări în gama Aston Martin: mai multă putere pentru DB11 V8, denumirile Superleggera și AMR eliminate

Modificări în gama Aston Martin: mai multă putere pentru DB11 V8, denumirile Superleggera și AMR eliminate
Auto
Constructorul britanic de automobile a operat mai multe modificări în gama de modele. Cea mai notabilă este, fără îndoială, surplusul de putere primit de DB11 echipat cu motorul V8. Totodată, denumirile Superleggera și AMR au fost eliminate.

Aston Martin își dorește un portofoliu simplificat. Tocmai de aceea, constructorul britanic de automobile anunță acum o serie de modificări, concomitent cu lansarea unui nou configurator pentru modelele sale.

Modelul DB11 (Coupe și Volante) echipat cu motorul V8 twin-turbo de 4.0 litri dispune acum de 535 de cai putere , cu 32 mai mulți decât înainte. Acest lucru îi permite să atingă o viteză de top ceva mai mare: 308 km/h (+8 km/h). Clienții pot opta, totodată, pentru scaunele Sports Seats.

De acum înainte, vârful de gamă al britanicilor va fi cunoscut sub denumirea de Aston Martin DBS, așadar fără Superleggera. Același lucru s-a întâmplat și cu modelul DB11 V12 care renunță la acronimul AMR.

Că tot am pomenit de DBS, Super GT-ul a primit un set de jante noi, cu diametrul de 21 de inch. Și oferta SUV-ului DBX s-a îmbogățit cu jante noi, de 23 de inch.

O altă noutate propusă de Aston Martin sunt cele trei teme pentru interior: Inspire, Accelerate și Create.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus