Stiri de ultima ora

Modelele Tesla pot fi comandate oficial în România

Modelele Tesla pot fi comandate oficial în România
Auto
Modele Tesla pot fi comandate oficial în România. Compania americană a făcut acest anunț recent pe contul oficial de Twitter .

Așa cum ne-am obișnuit compania condusă de Elon Musk preferă să ocolească metodele clasice și apelează pentru comunicare la social media. Așa am aflat că putem plasa comenzi pentru modelele Tesla și din România.

Tesla a anunțat că pot fi date comenzi și din Polonia, Ungaria, Slovenia și România!

În configuratorul de pe site-ul Tesla este listată acum și România. Am configurat un Model3 fără să adăugăm nicio opțiune și prețul afișat este de 40.380 euro. Pentru a plasa comanda trebuie depus un avans de 2000 de euro. Conform informațiilor de pe site livrarea mașinii ar urma să aibă loc în primele luni din anul 2020.

Versiunea de bază  Tesla Model 3  disponibilă pentru România vine cu un acumulator care oferă o autonomie de până la 409 kilometri. În această versiune, Model 3 are nevoie de 5.6 secunde pentru a ajunge la 100 km/h și poate atinge o viteză maximă de 225 km/h.

Posibilitatea de a comanda direct din România un model electric produs de Tesla este o veste bună pentru că cei interesați vor putea să folosească și ecotichetele oferite de statul român prin Programul Rabla Plus.

În cazul autoturismului Model3 configurat de noi prețul ar putea să scadă cu 10.000 de euro prin folosirea unui astfel de ecotichet.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus