Stiri de ultima ora

Mini Countryman a primit un facelift

Mini Countryman a primit un facelift
Auto
Englezii de la Mini au prezentat la Salonul Auto de la New York versiunea restilizată a lui Countryman. Modelul are o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri şi jante noi. În plus, dotările tehnologice au fost îmbogăţite.

Esential 190 CP dezvoltă motorizarea 1.6 Turbo a lui Mini Countryman Cooper S.

Mini Countryman, cel mai mare model din gama producătorului din Oxford, a primit o restilizare subtilă. Crossoverul britanic a debutat la Salonul Auto de la New York cu o nouă grilă faţă, lumini de zi cu LED-uri, jante de aliaj cu un nou design, proiectoare de ceaţă cu LED-uri şi, pentru versiunile cu tracţiune integrală, scut de protecţie pentru elementele mecanice. Lista de opţionale include acum mai multe posibilităţi de personalizare, iar gama de culori are trei nuanţe noi: Jungle Green, Midnight Grey şi Starlight Blue, toate metalizate.

Noul Mini - imagini şi detalii oficiale cu a treia generaţie

Habitaclul lui Countryman a fost actualizat şi el, primind mai multe elemente cromate, antifonare suplimentară, noul sistem de infotainment Mini Connected şi ceasuri de bord revizuite. Spre deosebire de noua generaţie a hatchback-ului de la Mini , facelift-ul lui Countryman nu prezintă buton roşu de pornire sau oprire a motorului şi nici nu a mutat vitezometrul analogic pe coloana de direcţie. Lista de opţionale include plafon panoramic din sticlă, sistem audio Harman Kardon şi multe elemente din gama de accesorii John Cooper Works. Sistemul multimedia permite rularea unor aplicaţii de streaming audio, cum ar fi Deezer, Stitcher, Aupeo!, Audible şi TuneIN pentru a asculta muzica preferată a şoferului. Acestea funcţionează cu ajutorul conexiunii la internet a smartphone-ului şoferului.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus