Stiri de ultima ora

MINI Cooper SE a vizitat Transfăgărășanul: drumul aniversează 45 de ani de la inaugurare

MINI Cooper SE a vizitat Transfăgărășanul: drumul aniversează 45 de ani de la inaugurare
Auto
Importatorul mărcii MINI în România a realizat această vizită pe Transfăgărășan pentru a sărbători deschiderea listelor de comenzi de MINI Cooper SE în țara noastră. Modelul . Totodată, reprezentanții importatorului notează că un Cooper SE este cu doar 2.000 de euro mai scump decât un MINI Cooper S în aceeași configurație.

Astfel, reprezentanții MINI vor să sublinieze faptul că poți avea 184 de cai-putere la dispoziție, cu zero emisii de noxe, la un preț foarte apropiat de cel al unui Cooper S cu motorizare convențională și echipare identică. Totodată, Cooper SE și Cooper S se bucură de același volum al portbagajului, adică o capacitate cuprinsă între 235 și 731 de litri. Evident, cea de-a doua valoare este atinsă prin plierea banchetei spate.

MINI Cooper SE este eligibil pentru Rabla Plus

Prima mașină electrică de la MINI poate fi încărcată atât la wallbox-ul special, cât și la stațiile publice. Evident, acumulatorul său poate fi încărcat și de la prizele de uz casnic. Cooper SE este capabil să accelereze de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde, în timp ce viteza maximă este limitată electronic la 150 km/h.

Clienții MINI din România pot face o pre-comandă pentru un Cooper SE printr-un avans de 1.500 de euro, iar solicitarea se poate face chiar și online, de pe un portal dedicat. Desigur, comanda poate fi plasată și la unul dintre dealerii MINI din România. Noul Cooper SE este eligibil pentru bonusul maxim al programului Rabla Plus, de 45.000 de lei, în limita fondurilor disponibile ale acestui program.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus