Stiri de ultima ora

Mercedes-Benz CLS facelift: modificări estetice minore și o gamă extinsă de tapițerii

Mercedes-Benz CLS facelift: modificări estetice minore și o gamă extinsă de tapițerii
Auto
Constructorul german de automobile a publicat primele informații și imagini cu facelift-ul primit de modelul CLS. Sedanul cu alură de coupe a primit câteva modificări estetice minore, dar și o gamă extinsă de tapițerii.

Mercedes-Benz CLS este privit ca un etalon atunci când vine vorba despre sedanuri premium cu alură de coupe. Actuala generație, a treia, a debutat în urmă cu trei ani și acum a primit un facelift.

MODIFICĂRI ESTETICE MINORE

Modificările estetice sunt mai degrabă minore și includ un spoiler față ușor restilizat, calandru cu design 3D, farurile cu LED au fost și ele revizuite, iar bara de protecție spate este scoasă în evidență de terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare și de un difuzor de aer care are doar rol estetic.

Paleta de culori s-a îmbogățit cu nuanțe noi precum Albastru Starling Metallic, Roșu Jupiter, Alb Cashmere Magno și Verde Emerald. Ultimele trei sunt incluse în catalogul Designo. Clienții pot opta, de asemenea, pentru jante noi.

Pentru interior, constructorul din Stuttgart a pregătit un volan nou cu două zone sensibile la atingere (pentru o mai bună funcționare a tehnologiei care permite un condus semi-autonom). Acesta vine acum îmbrăcat în piele Nappa.

Gama de ornamente și tapițerii din piele a fost și ea extinsă.

În ceea ce privește motorizările, Mercedes-Benz CLS facelift propune atât unități pe benzină, cât și diesel . În prima categorie intră unitatea de 2.0 litri, cu patru cilindri, care dezvoltă 299 CP și 400 Nm, dar și agregatul de 3.0 litri, cu șase cilindri, capabil de 367 CP și 500 Nm cuplu. Acestea echipează versiunile CLS 350, respectiv CLS 450 4Matic.

Amatorii de motoare diesel pot alege propulsorul de 1.9 litri cu 194 CP și 400 Nm, agregatul de 2.0 litri capabil de 265 CP și 550 Nm, sau motorul de 3.0 litri cu 330 CP și 700 Nm.

În partea superioară a gamei regăsim versiunea CLS 53 4Matic cu al său motor de 3.0 litri, care dezvoltă 435 CP și 520 Nm cuplu. Transmisia automată cu nouă trepte și tracțiunea integrală îi permit sedanului cu alură de coupe să atingă 100 de km/h în 4.5 secunde. Viteza de top este limtată la 250 km/h.

DEBUTEAZĂ ÎN EUROPA ÎN LUNA IULIE

Mercedes-Benz CLS facelift debutează pe piața din Europa în luna iulie a acestui an.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus