Stiri de ultima ora

Mercedes a demarat producția lui AMG GT facelift: sportivul este asamblat la uzina din ...

Mercedes a demarat producția lui AMG GT facelift: sportivul este asamblat la uzina din ...
Auto
Mercedes-AMG GT facelift a intrat în producție. Modelul sport dezvoltat de constructorul german este asamblat în cadrul fabricii din Sindelfingen, Germania. Primul exemplar produs de nemți a fost un AMG GT R Pro, versiunea de top disponibilă în gamă.

La finalul anului trecut, Mercedes a publicat . Sportivul constructorului german este disponibil în cinci versiuni: AMG GT, AMG GT S, AMG GT C, AMG GT R și AMG GT R Pro.

Pe piața din România, varianta de bază AMG GT echipată cu motorul V8 de 4.0 litri cu 476 CP are .

Acum, oficialii constructorului german au anunțat că au demarat producția lui AMG GT facelift în cadrul fabricii din Sindelfingen. Primul exemplar care a "pășit" pe poarta fabricii din Germania a fost un AMG GT R Pro.

În cazul acestei versiuni, motorul V8 de 4.0 litri ofer 585 de cai putere și 700 Nm. Mulțumită unei transmisii automate cu șapte rapoarte, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.6 secunde, iar viteza maximă se oprește în dreptul valorii de 318 km/h.

În cadrul fabricii de la Sindelfingen, Mercedes-Benz mai asamblează și următoarele modele: Clasa E (sedan și break), Clasa S (toate versiunile de caroserie, inclusiv pe cea aflată sub logo-ul Mercedes-Maybach), SUV-ul GLA, CLS și seria AMG GT. În viitorul apropiat, în cadrul fabricii de la Sindelfingen vor fi asamblate și modele electrice din noua familie EQ.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus