Stiri de ultima ora

Îmbunătățiri pentru Chevrolet Corvette. Modelul american primește și o ediție limitată la 1.000 de exemplare

Îmbunătățiri pentru Chevrolet Corvette. Modelul american primește și o ediție limitată la 1.000 de exemplare
Auto
Chevrolet anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul Corvette. Americanii lansează și o ediție specială, limitată la doar 1.000 de exemplare.

A opta generație Chevrolet Corvette a debutat pe piață la începutul anului trecut. Pentru prima dată în istoria acestui model vorbim despre o configurație cu motor poziționat central.

Acum, celebrul model american a primit o serie de îmbunătățiri. Motorul V8 de 6.2 litri a fost revizuit, sistemul de alimentare cu benzină recalibrat, iar sistemul Active Fuel Management poate acum dezactiva cilindri (pentru un consum scăzut de combustibil) și în treptele inferioare.

În ciuda modificărilor, puterea unității rămâne neshimbată. Aceasta dezvoltă în continuare 497, sau 502 cai putere dacă este bifată evacuarea de înaltă performanță.

Totodată, paleta de culori a fost extinsă cu trei nuanțe noi: Gri Hypersonic, Caffeine și Portocaliu Amplify Tintcoat.

Ediția specială Chevrolet Corvette Stingray IMSA GTLM Championship este inspirată de mașinile de competiție Corvette C8.R. Producția va fi limitată la doar 1.000 de exemplare și toate vor fi bazate pe nivelul de echipare 3LT cu pachetul Z51 Performance.

Mașinile vor fi finisate fie în culoarea Galben Accelerate cu grafică gri, fie în nuanța Gri Hypersonic cu accente galbene.

Totodată, aceasta va fi echipată și cu mai multe elemente din fibră de carbon, inclusiv cu o aripă spate fixă. În habitaclu, pasagerii vor regăsi o tema Galben Strike sau Gri Sky Cool, scaune GT2, centuri de siguranță galbene și o placă numerotată.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus