Stiri de ultima ora

Maserati Levante GTS: SUV-ul primește o versiune de performanță de 550 de cai putere

Maserati Levante GTS: SUV-ul primește o versiune de performanță de 550 de cai putere
Auto
Maserati Levante GTS este o versiune de performanță a SUV-ului care mizează pe un motor V8 de 3.8 litri care generează 550 de cai putere și un cuplu de 730 Nm.

Maserati traversează o perioadă modestă caracterizată de o scădere a vânzărilor, ceea ce a determinat compania să anunțe o reducere a producției inclusiv pentru Levante.

În încercarea de a revitaliza vânzările, SUV-ul a primit în luna martie o ediție limitată Trofeo , iar constructorul lansează acum o versiune de performanță cu numele Levante GTS. Pentru aceasta, Maserati a implementat un motor V8 de 3.8 litri împrumutat de la Ferrari care este disponibil și pe Trofeo, dar și pe Quattroporte GTS.

În cazul lui Levante GTS, unitatea de propulsie generează 550 de cai putere și un cuplu de 730 Nm între 2500 și 5000 de rotații pe minut. Modelul are acum nevoie de 4.2 secunde pentru a ajunge la 100 km/h, în timp ce viteza maximă este de 292 km/h.

Maserati Levante GTS beneficiază și de câteva modificări de design, în special în partea frontală și la bara de protecție spate, pentru ca SUV-ul să aibă o estetică mai sportivă. Opțional, clienții pot alege blocuri optice LED Matrix adaptive, în timp ce sistemul Integrated Vehicle Control care permite o stabilitate mai bună este disponibil în standard. La interior, șoferul și pasagerii se vor bucura în standard de tapițerie din piele Full Premium, iar opțional pot alege și pielea naturală Pieno Fiore. Sistemul audio este furnizat de Harman Kardon și beneficiază de 14 difuzoare.

Pentru moment, Maserati a prezentat doar câteva imagini cu Levante GTS, în contextul în care prezentarea oficială va avea loc în aceste zile la Goodwood Festival of Speed din Marea Britanie.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus