Stiri de ultima ora

Lexus prezintă noul IS 500 F Sport Performance: V8 de 5.0 litri și 479 de cai putere

Lexus prezintă noul IS 500 F Sport Performance: V8 de 5.0 litri și 479 de cai putere
Auto
Noul Lexus IS 500 F Sport Performance dispune de un motor V8 aspirat natural de 5.0 litri, care dezvoltă 479 de cai putere și un cuplu de 535 Nm. Modelul este dedicat exclusiv pieței din America de Nord.

Brandul premium de la Toyota a pregătit un model “cu adevărat special” pentru clienții americani. IS este primul model din gama Lexus ce primește o versiune F Sport Performance. 

Noul IS 500 F Sport Performance beneficiază de un V8 aspirat natural de 5.0 litri, ce dezvoltă 479 CP la 7.100 rpm și 535 Nm, cuplat la o transmisie automată cu opt trepte. 

Japonezii promit o accelerație de la 0 la 100 km/h în circa 4.5 secunde în cazul noului model, ce oferă standard pachetul Dynamic Handling Package. Acesta include suspensia adaptivă și diferențialul Torsen cu alunecare limitată.

Inginerii Lexus spun că au îmbunătățit performanțele șasiului IS prin montarea unor amortizoare dezvoltate de Yamaha, care promit un plus de stabilitate și agilitate la viteze mari. Totodată, japonezii au adus și îmbunătățiri la sistemul de frânare.

La exterior, constructorul a venit cu o capotă redesenată, aripi modificate, un nou difuzor spate și jante speciale de 19 inch de la Enkei.

La interior, logo-ul F Sport este inscripționat pe volanul din piele și pe praguri. 

Lexus anunță că primele unități IS 500 F Sport Performance vor fi disponibile din toamna acestui an. 
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus