Stiri de ultima ora

Lego a pregătit un McLaren Senna GTR din 830 de piese: produsul face parte din colecția Technic și va fi disponibil din 1 ianuarie

Lego a pregătit un McLaren Senna GTR din 830 de piese: produsul face parte din colecția Technic și va fi disponibil din 1 ianuarie
Auto
Lego și McLaren lansează o machetă a supercarului Senna GTR. Aceasta va fi disponibilă pentru comandă din 1 ianuarie 2021 și va avea un preț de 50 de euro.

Lego și McLaren au pregătit o surpriză fanilor din industria auto: o machetă cu o lungime de 32 de centimetri a actualului Senna GTR.

Conform oficialilor Lego, noul model face parte din seria Technic și va fi disponibil pentru comandă începând cu 1 ianuarie 2021. Macheta conține 830 de piese, iar prețul anunțat de Lego pentru fiecare exemplar va fi de 50 de euro.

"Echipa responsabilă de designul lui McLaren Senna GTR a colaborat eficient cu echipele din cadrul Lego pentru a scoate cât mai bine în evidență trăsăturile acestui supercar", a declarat Robert Melville, directorul de design McLaren.

Alături de elementele de design specifice lui McLaren Senna GTR, macheta produsă de Lego va fi echipată și cu un motor V8 cu pistoane mobile.

Parteneriatul dintre cele două companii a început în 2015, iar până acum fanii au putut asambla din piese Lego modelele McLaren P1, 720S și Senna.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus