Stiri de ultima ora

Jocul F1 2021 a fost lansat oficial cu o nouă poveste și un mod Carieră extins

Jocul F1 2021 a fost lansat oficial cu o nouă poveste și un mod Carieră extins
Auto
Codemasters și Electronic Arts au lansat oficial jocul F1 2021. Acesta va fi disponibil la nivel global pe Playstation 4 și 5, Xbox Series X/S, Xbox One și PC via Steam

F1 este jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1. Ediția din 2021 este dezvoltată tot de Codemasters, dar pentru prima oară din 2003 (F1 Career Challenge) va fi publicată de Electronic Arts prin divizia EA Sports.

F1 2021 tocmai a fost lansat oficial și le dă ocazia jucătorilor să concureze cu echipele și piloții din actualul sezon de Formula 1. Mai mult, dezvoltatorii vor introduce trei noi circuite, sub formă de conținut gratuit post-lansare. Este vorba despre Portimao, Imola și Jeddah.

Lista cu noutăți include o nouă poveste în modul Story, denumită Braking Point. Aici, jucătorii vor experimenta campionatul de Formula 2 și mai apoi vor progresa în Formula 1. Mai mult, vor putea experimenta stilul de viață atât pe circuit, cât și în afara lui.

Modul Carieră a fost extins cu opțiunea pentru doi jucători. Aceștia pot juca în tandem, fie în echipă (online), fie concurând unul contra celuilalt în cadrul unor curse desfășurate simultan.

Tot în modul Carieră, jucătorii vor găsi opțiunea Real-Season Start care permite începerea carierei în orice moment al sezonului, cu clasamente actualizate în timp real pentru piloți și constructori.

F1 2021 va putea fi jucat pe Playstation 4 și 5, Xbox One, PC (via Steam) și pentru prima oară pe Xbox Series X/S.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus