Stiri de ultima ora

Informații despre viitoarea generație a hatchback-ului Mini: dimensiuni apropiate de prima ...

Informații despre viitoarea generație a hatchback-ului Mini: dimensiuni apropiate de prima ...
Auto
Informații despre viitoarea generație a hatchback-ului Mini: dimensiuni apropiate de prima generație lansată sub umbrela BMW și debut pregătit pentru 2022

Publicat Vineri, 27.09.2019 de Cornel Șocariciu

Bernd Koerber, șeful Mini, spune că viitoarea generație Mini Hatch ar putea avea dimensiuni mai mici, dar spațiu interior generos. Acest lucru ar putea fi realizat mulțumită unei arhitecturi cu sistem electric de propulsie.

MINI a prezentat primul model electric de serie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. , prețul de pornire fiind de 33.082 de euro cu TVA.

Bernd Koerber, șeful Mini, a fost prezent în cadrul evenimentului din Germania și a oferit o serie de informații cu privire la viitoarea generație a hatchback-ului Mini. Conform oficialului producătorului britanic, noul Mini Hatch ar putea avea dimensiuni mai mici decât actuala generație și ar urma să fie lansat în 2022.

"Mi-ar plăcea să văd cum Mini se întoarce la ideea de spațiu generos utilizat într-un mod inteligent. Acest lucru înseamnă că dimensiunile exterioare ale lui Mini Hatch ar putea fi reduse. Pot să-mi imaginez acest lucru", a declarat oficialul Mini.

În același timp, Bernd Koerber spune că o astfel de strategie ar putea fi posibilă mulțumită unei arhitecturi electrice .

"Unul dintre beneficiile electrificării este acela că nu trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește elementele practice. Dacă amplasezi bateria într-un mod inteligent, poți avea atât dimensiuni exterioare mici, cât și spațiu interior generos", a completat reprezentantul Mini.

Oficialul producătorului britanic a confirmat că în următoarele luni atât designerii, cât și inginerii vor veni cu idei și soluții care fac referire la viitoare generație Mini Hatch.

De asemenea Bernd Koerber susține că electrificarea reprezintă o parte importantă a strategiei producătorului britanic și vom vedea rapid cum evoluează lucrurile în cadrul Mini.

"În următorii 5-10 ani, balanța va fi înclinată către versiunile electrice . Pot spune că Mini este unul dintre producătorii care va trece rapid către electrificare. Dar în continuare o să găsiți în ofertă atât versiuni cu motoare cu combustie internă, cât și versiuni electrice sau plug-in hybrid", a menționat Bernd Koerber.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus