Stiri de ultima ora

Hyundai va investi masiv în “mobilitate cu mașini autonome, conectate și electrice”: ...

Hyundai va investi masiv în “mobilitate cu mașini autonome, conectate și electrice”: ...
Auto
Hyundai va investi masiv în “mobilitate cu mașini autonome, conectate și electrice”: buget de peste 30 de miliarde de dolari până în 2025

Publicat Vineri, 18.10.2019 de Paul Cosma

Hyundai a anunțat investiții de peste 30 de miliarde de dolari în mobilitatea viitorului, ce presupune “mașini autonome, conectate și electrice”. Bugetul de investiții până în 2025 va fi sprijinit și de autoritățile sud-coreene.

La începutul lui 2018, Hyundai  Motor Group, alcătuit din brandurile Hyundai și  Kia , a promis că va angaja 45.000 de oameni în decursul a cinci ani, ca urmare a măsurilor luate de autorități pentru creșterea numărului de joburi în Coreea de Sud.

La acea vreme, guvernul asiatic promitea că Hyundai și Kia vor investi aproape 22 de miliarde de dolari pentru dezvoltarea de tehnologii autonome și lansarea de noi modele electrice .

Grupul Hyundai a transmis acum că vrea să investească peste 30 de miliarde de dolari, până în 2025, în mobilitate și alte tehnologii, astfel încât să devină mai competitiv în ceea ce privește “mașinile autonome, conectate și electrice .”

Planul ambițios al guvernului sud-coreean este ca mașinile autonome să reprezinte jumătate din vânzări, până în 2030.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus