Stiri de ultima ora

Hyundai prezintă noul SUV sport Kona N: motor de 2.0 litri turbo cu 280 CP și 392 Nm

Hyundai prezintă noul SUV sport Kona N: motor de 2.0 litri turbo cu 280 CP și 392 Nm
Auto
Noul Kona N, primul SUV de performanță dezvoltat de Hyundai, vine cu un motor pe benzină de 2.0 litri turbo ce dezvoltă 280 de cai putere și un cuplu de 392 Nm. Poate parcurge repriza 0-100 km/h în 5.5 secunde cu funcția Launch Control, iar viteza maximă este de 240 km/h.

După campania de promovare din ultimele luni, a venit momentul să facem cunoștință cu un nou membru al gamei N de la Hyundai . 

Kona N este primul SUV care intră în această “familie”, respectiv al doilea model Hyundai N din Europa care beneficiază de transmisia automată cu dublu ambreiaj și opt rapoarte. 

Noul model dispune de un motor turbo pe benzină cu patru cilindri și 2.0 litri, ce dezvoltă 280 de cai putere și 392 Nm. Kona N oferă cinci moduri de rulare, respectiv Eco, Normal, Sport, N și Custom. 

Spre deosebire de varianta standard, SUV-ul de performanță a primit spoilere noi, o grilă frontală modificată și o nouă aripă spate. La interior, Kona N beneficiază de volan sport, scaune sport și o tapițerie specială. 

Pe lista noutăților se mai numără și funcțiile pentru gestionarea transmisiei, denumite N Power, N Grin și N Track Sense. 

În premieră pentru Kona N, Hyundai a venit cu noua nuanță de caroserie Sonic Blue, pe lângă Phantom Black Pearl, Atlas White, Cyber Grey Metallic, Dark Knight Grey Pearl, Ignite Red și Performance Blue.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus