Stiri de ultima ora

Guvernul a suplimentat bugetul pentru programul Rabla Plus cu 20 de milioane de lei

Guvernul a suplimentat bugetul pentru programul  Rabla Plus  cu 20 de milioane de lei
Auto
Ministerul Mediului a anunțat că, în urma ședinței de guvern de miercuri, Guvernul a decis suplimentarea cu 20 de milioane de lei a bugetului alocat pentru programul "Rabla Plus".

”Este, de departe, cel mai bun an pentru acest program! Dacă luna trecută am suplimentat suma pentru persoane fizice cu 15 milioane lei, fiind prima dată în istoria programului când bugetul se epuizează, iată că același lucru s-a întâmplat și în cazul persoanelor juridice. Mă bucur sincer că politica noastră de stimulare a eco-mobilității dă rezultate”, a anunțat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

O altă veste bună pentru șoferi vine din faptul că au fost alocate fonduri pentru restituirea taxei speciale pentru autoturisme și autovehicule, a taxei pe poluare pentru autovehicule, a taxei pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule și a timbrului de mediu pentru autovehicule, în valoare de 135 milioane lei.

”Românii care au plătit aceste taxe nu au nicio vină că ele nu au fost făcute cum trebuie de la bun început și chiar dacă nu am participat la elaborarea niciuneia dintre variante, sunt hotărâtă ca toți cei vizați să-și primească banii înapoi, până la ultimul leu”, a explicat vicepremierul Gavrilescu.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus