Stiri de ultima ora

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: ...

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: ...
Auto
Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Publicat Vineri, 08.11.2019 de Daniel Popescu

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.

Alianța Fiat - Chrysler și Grupul PSA Peugeot - Citroen , astfel că vor da naștere celui de-al patrulea mare producător auto din lume.

Alianța Fiat-Chrysler deține branduri precum Fiat, Jeep, Alfa Romeo, Maserati, Ram, Lancia și Chrysler, în timp ce Grupul PSA vine la "masă" cu brandurile Peugeot, Citroen, DS și Opel .

Numărul ridicat de branduri a generat speculații că unele marci ar putea fi abandonate, mai ales în contextul în care Carlo Tavarez, CEO-ul Grupului PSA și viitorul CEO al noului constructor, este recunoscut pentru măsurile drastice pe care le impune pentru a obține profit.

Cu toate acestea, Tavarez a anunțat că nu va renunța la niciunul dintre brandurile din cadrul Grupului PSA sau al Alianței Fiat-Chrysler.

"Fără excepție, toate brandurile au ceva în comun: o istorie fabuloasă. Iubim istoria brandurilor, ne oferă fundația pe care ne putem proiecta în viitor. Așa că în prezent nu văd nevoia de a renunța la branduri, pentru că toate au o istorie și toate sunt puternice", a declarat el.

În plus, el a dezvăluit că fiecare brand în parte își poate găsi locul pe piață, chiar dacă multe dintre ele sunt disponibile doar local în anumite regiuni.

Tavarez a anunțat de asemenea că va accepta orice solicitare din parte autorităților pentru a primi acordul final pentru fuziune. Ca urmare a complexității fuziunii dintre doi mari constructori auto, el anticipează că fuziunea va avea loc efectiv cel mai probabil spre finalul anului viitor.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus