Stiri de ultima ora

Glume de 1 aprilie: Mini lansează o aplicaţie de matrimoniale pentru clienţii săi

Glume de 1 aprilie: Mini lansează o aplicaţie de matrimoniale pentru clienţii săi
Auto
Englezii de la Mini nu puteau lipsi din "hora" glumelor de 1 Aprilie. Aceştia au anunţat dezvoltarea unei funcţii de dating în cadrul gamei de aplicaţii Mini Connected.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.

Mini a anunţat o nouă aplicaţie în portofoliul deja existent. Aceasta se numeşte Connect Us şi este o aplicaţie de dating, ce are ca scop organizarea de întâlniri între posesorii de Mini care au un stil de conducere similar, preferinţe similare şi locuiesc în aceeaşi zonă. Sistemul a fost prezentat pe 1 Aprilie şi va fi disponibil doar pe anumite pieţe. Acesta necesită acces la internet prin intermediul telefonului mobil conectat la portul dedicat al vehiculului.

Pentru a putea folosi sistemul, şoferii trebuie să descarce aplicaţia Mini Connect Us, disponibilă doar pe 01.04.2013, pe care trebuie apoi să o configureze conform preferinţelor proprii. Li se va solicita restaurantul preferat din zonă, genul de film preferat, tipul de muzică preferat – relevat şi de aplicaţia Aupeo!, dacă este instalată. După ce bifează toate detaliile respective în formularul dedicat, şoferul poate să-şi caute perechea. Aceasta va fi atribuită atât după potrivirea cu şoferul, cât şi după stilul de condus abordat şi distanţa faţă de şofer.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus