Stiri de ultima ora

Genesis lansează noul G70 Shooting Break special pentru clienții din Europa

Genesis lansează noul G70 Shooting Break special pentru clienții din Europa
Auto
Genesis a lansat oficial noul G70 Shooting Break, un model dezvoltat special pentru clienții din Europa. Acesta va rivaliza cu modele precum Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring și Mercedes-Benz Clasa C T-Modell.

Reprezentanții Genesis , divizia de lux a sud-coreenilor de la Hyundai , au confirmat recent că, începând cu vara acestui an, . Pentru început, modelele asiatice vor fi disponibile în Germania, Marea Britanie și Elveția.

Acum, Genesis publică primele imagini și informații cu primul său break, un model dezvoltat special pentru publicul european. Numele său este G70 Shooting Break și se anunță un rival serios pentru modele precum BMW Seria 3 Touring, Mercedes-Benz Clasa C T-Modell și Audi A4 Avant.

Din punct de vedere estetic, G70 Shooting Break este aproape identic cu modelul G70 sedan, pe baza căruia este de astfel și dezvoltat. Singura diferență este, desigur, partea din spate specifică unui break. Din această cauză, stopurile și spoilerul au trebuit adaptate.

Dimensiunile au rămas neschimbate, comparativ cu versiunea sedan. Genesis G70 Shooting Break are o lungime de 4.685 de milimetri, o lățime de 1.850 mm, 1.400 mm sunt trecuți în dreptul înălțimii, iar ampatamentul este de 2.835 milimetri.

Potrivit constructorului asiatic, volumul portbagajului este cu 40% mai mare decât a versiunii sedan, iar bancheta se poate rabata în raport 40:20:40 pentru a face loc bagajelor mai voluminoase.

Interiorul este și el neschimbat.

Regăsim aici volanul cu trei spițe, instrumentarul de bord cu ecran de 8 inch și sistemul multimedia cu display de 10.25 inch. Opțional, clienții pot opta pentru un plafon panoramic, Head-up Display , scaune față ventilate sau un instrumentar de bord cu ecran de 12.3 inch, printre altele.

Genesis nu a dat detalii despre motorizările noului G70 Shooting Break, dar cel mai probabil vor fi preluate de la versiunea sedan. După cum se poate observa, mașina din imagini este echipată cu un motor de 2.0 litri turbo , care dezvoltă 252 de cai putere .

Rămâne de văzut dacă producătorul asiatic va oferi și unitatea de 3.3 litri, pe benzină, sau agregatul de 2.2 litri diesel .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus