Stiri de ultima ora

Gama Suzuki, completată cu Swace, un hibrid cu 122 CP

Gama Suzuki, completată cu Swace, un hibrid cu 122 CP
Auto
Suzuki a prezentat astăzi un nou model, Swace, ale cărui similitudini cu Toyota Corolla Touring Sports nu sunt deloc o coincidență. Noul Swace este, alături de SUV-ul hibrid Across , unul dintre modelele „împărțite cu Toyota.

Sub capotă, Swace ascunde un sistem hibrid self-charge cu 122 CP, bazat pe un motor aspirat, de 1,8 litri, ajutat de un motor electric. Cel din urmă se alimentează de la o baterie de 3,6 kWh. Resursele sunt trimise punții față prin intermediul unei transmisii CVT. În termeni de performanță, Suzuki Swace promite un sprint 0-100 km/h de 11,1 secunde și o viteză maximă de 180 km/h.

La interior, Swace se laudă cu spațiu pentru toată familia, cu o multitudine de spații de depozitare ergonomice și un portbagaj de 596 de litri, care poate fi extins până la 1.606 litri prin rabatarea banchetei spate. Gândit în temeiul ergonomiei, spațiul în portbagaj este optimizat pentru încărcarea de obiecte voluminoase: prin plierea banchetei spate se obține o podea plată. Totodată, podeaua portbagajului poate fi întoarsă pentru a putea depozita obiecte ude sau murdare: una dintre fațete are o textură cauciucată.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus