Stiri de ultima ora

Ford va amâna lansarea noilor modele: "Vom actualiza calendarul după ce repornim uzinele"

Ford va amâna lansarea noilor modele: Vom actualiza calendarul după ce repornim uzinele
Auto
Ford va amâna lansarea noilor modele: "Vom actualiza calendarul după ce repornim uzinele"

Publicat Miercuri, 29.04.2020 de Daniel Popescu, Foto: Ford

Ford a anunțat că va amâna lansarea unor modele din cauza închiderii uzinelor în contextul pandemiei de coronavirus. Calendarul lansărilor va fi actualizat ulterior.

Ford a publicat în această săptămână un , iar cu această ocazie a anunțat o serie de decizii importante cu privire la calendarul lansărilor programate în următoarea perioadă.

Astfel, Ford a decis să amâne lansarea unor modele planificate pentru acest an și va oferi mai multe detalii despre reprogramarea acestora după reluarea activităților la uzinele mărcii.

"Vom putea să facem un update cu privire la datele de lansare după ce înțelegem mai bine cât de pregătiți suntem pe măsură ce reluăm producția", a explicat Tim Stone, directorul financiar al Ford, pentru publicația Financial Times.

Ford a anunțat recent că va relua producția în Europa, inclusiv la uzina de la Craiova , în 4 mai, în timp ce pentru uzinele din Statele Unite nu a avansat încă o dată concretă.

De altfel, amânarea lansărilor va afecta în special piața nord-americană, acolo unde Ford intenționa să prezinte în acest an un facelift pentru F-150, un nou SUV, dar și SUV-ul electric Mustang Mach-E .

În schimb, pentru piața europeană, Ford nu planificase oficial nicio lansare în cursul anului 2020. Principala noutate în gamă va fi Mustang Mach-E, care ar trebui să fie disponibil în Europa, inclusiv în România, de la începutul anului 2021. În prezent nu este clar dacă amânarea lansărilor americane din 2020 va avea o influență directă și asupra disponibilității lui Mach-E în Europa la începutul anului viitor.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus