Stiri de ultima ora

Ford Puma ar putea primi o versiune de performanță: SUV-ul va împrumuta motorul de 200 CP ...

Ford Puma ar putea primi o versiune de performanță: SUV-ul va împrumuta motorul de 200 CP ...
Auto
Ford Puma ar putea primi o versiune de performanță: SUV-ul va împrumuta motorul de 200 CP disponibil pe Fiesta ST

Publicat Sambata, 09.11.2019 de Cornel Șocariciu

Ford Puma ar putea primi o variantă de performanță ST. Conform surselor, SUV-ul produs la uzina din România va fi echipat cu motorul de 1.5 litri de 200 CP disponibil în prezent pe Hot Hatch-ul Fiesta ST.

La finalul lunii iulie, , SUV-ul pe care americanii l-au integrat pe liniile de asamblare ale uzinei din Craiova .

Între timp au apărut o serie de zvonuri care sugerau faptul că Ford pregătește o versiune de performanță ST. Conform surselor, noua variantă ar urma să preia motorul turbo de 1.5 litri de pe actuala generație Fiesta ST . În cazul Hot Hatch-ului de clasă mică, propulsorul oferă 200 de cai putere la 6.000 rpm și 290 Nm între 1.400 și 4.000 rpm.

Un prototip de teste a fost deja surprins . Viitorul Ford Puma ST ar urma să dispună de spoilere ușor modificate, de prize de aer mai generoase, de o aripă spate mai mare, în timp ce sistemul de evacuare va primi două terminații.

De asemenea, inginerii Ford pregătesc o suspensie ceva mai rigidă și un sistem de frânare îmbunătățit. Totodată, viitorul Puma ST ar urma să mizeze pe scaunele sport semnate de Recaro, aceeași opțiune fiind disponibilă și în cazul lui Fiesta ST.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus