Stiri de ultima ora

Fernando Alonso, tentat să revină în Formula 1 în 2021: "Vor fi multe locuri ...

Fernando Alonso, tentat să revină în Formula 1 în 2021: "Vor fi multe locuri ...
Auto
Fernando Alonso, tentat să revină în Formula 1 în 2021: "Vor fi multe locuri disponibile"

Publicat Marti, 03.12.2019 de Daniel Popescu

Fernando Alonso a admis că este deschis la o eventuală oportunitate de a reveni în Formula 1 în sezonul 2021, mai ales că Ferrari și Mercedes vor avea locuri disponibile.

Fernando Alonso s-a retras cel puțin temporar din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2018, mai ales ca urmare a rezultatelor modeste obținute de McLaren.

Spaniolul nu exclude însă posibilitatea de a reveni în Formula 1 în sezonul 2021, care oferă mai multe perspective atrăgătoare. Regulamentul tehnic va suferi o serie de modificări, iar echipe de top precum Ferrari și Mercedes ar putea avea locuri disponibile, întrucât contractele lui Lewis Hamilton și Sebastian Vettel expiră în 2020.

"A fost bine să ies din bula Formulei 1, iar prietenii îmi spun că mă pot bucura de viață. Dar ceea ce mă face pe mine fericit este să concurez. Formula 1 reprezintă o posibilitate. Regulile pentru 2021 sunt foarte interesante. Dacă îmi va fi dor de Formula 1, sunt deschis să revin. În plus, piața piloților este foarte deschisă pentru 2021, așa că nu mă grăbesc să iau o decizie", a declarat el.

Interesant este că Ferrari a sugerat deja că este interesată de serviciile lui Hamilton. Până atunci, Alonso va concura în luna ianuarie în Raliul Dakar alături de Toyota și își propune să câștige Cursa de 500 de mile de la Indianapolis, pentru a completa "tripla coroană" după victoriile obținute la Monaco (Formula 1) și Le Mans (Campionatul Mondial de Anduranța).

"Indy este singurul trofeu care îmi lipsește. Dacă fac asta după ce am câștigat Le Mans, Campionatul Mondial de Anduranță și Daytona nu pot cere mai mult. Cu siguranță voi încerca din nou", a adăugat el.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus