Stiri de ultima ora

#ElectricRomânia 2020: A24 Assistance oferă asistență rutieră pentru cele opt mașini electrice care iau parte la turul României

#ElectricRomânia 2020: A24 Assistance oferă asistență rutieră pentru cele opt mașini electrice care iau parte la turul României
Auto
#ElectricRomânia 2020: A24 Assistance oferă asistență rutieră pentru cele opt mașini electrice care iau parte la turul României

de Cornel Șocariciu Vineri, 11.09.2020

Electric România 2020 a început, iar pentru a ne asigura că programul turului nu va fi dat peste cap nici măcar de o banală pană, îi avem alături pe specialiștii în asistență rutieră de la A24 Assistance.

Electric România 2020 by Vitesco Technologies, turul țării cu opt mașini electrice , a început. Între 11 și 18 septembrie vom traversa România, vom aduna peste 2.000 de kilometri electrici și vom testa în timp real, în cotidian, starea infrastructurii de încărcare pentru mașinile electrice .

Toate aceste lucruri vor fi realizate de 19 jurnaliști și creatori de conținut care vor conduce 8 mașini electrice lansate oficial în țara noastră în cursul anului 2020.

Cu un program atât de încărcat, chiar și o banală pană poate da peste cap planurile creionate pentru fiecare zi a proiectului.

De aceea, am ales "să-i luăm cu noi" în acest tur și pe specialiștii din cadrul A24 Assistance.

Compania de asistență rutieră cu acoperire națională și internațională este coordonată de centrul operațional și logistic din Cluj-Napoca. Cu o experiență de 17 ani în acest domeniu, A24 Assistance va fi alături de noi în cazul în care vreuna dintre cele 8 mașini electrice se află la ananghie.

A24 ASSISTANCE: ASISTENȚĂ RUTIERĂ NAȚIONALĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ

Produsele oferite de A24 Assistance includ o serie de pachete naționale și internaționale care pot fi achiziționate atât sub forma unui abonament lunar, cât și sub forma unor pachete valabile pentru un anumit număr de zile sau luni.

Echipajele companiei de asistență rutieră funcționează 24 din 24 de ore, 7 zile din 7, și sunt capabile să rezolve 60% dintre problemele apărute prin intervenții efectuate pe loc.

În cazul în care defecțiunea tehnică necesită reparații în service, A24 Assistance asigură tractarea în cel mai apropiat service agreat.

Serviciile oferite de A24 Assistance sunt: depanare la fața locului, tractare, transport pasageri, mașină la schimb, cazare, recuperare off-road, repatriere persoane, repatriere vehicul și serviciu de monitorizare vehicul.

Toate serviciile se organizează conform pachetului selectat sau chiar și la cerere.

Prin intermediul aplicației de mobil ( Google Play , App Store ), clienții pot solicita asistență rutieră, pot comanda pachetele propuse de A24 Assistance și pot accesa o serie de informații despre regulile de circulație din Europa, despre simbolurile de pe bord sau pot seta alerte cu privire la expirarea ITP-ului, a rovinietei sau a trusei medicale.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus