Stiri de ultima ora

El este primul BMW X7 blindat din lume. Rezistă chiar și la explozia a două grenade detonate simultan

El este primul BMW X7 blindat din lume. Rezistă chiar și la explozia a două grenade detonate simultan
Auto
Canadienii de la Inkas oferă pentru prima dată un pachet de blindaj pentru BMW X7. Din punct de vedere estetic, SUV-ul bavarez nu vine cu modificări notabile.

X7 este cel mai mare SUV din portofoliul BMW și un candidat numai bun pentru a fi transformat într-un vehicul blindat. Îl recomandă dimensiunile impozante, garda la sol și, nu în ultimul rând, dotările de lux.

Canadienii de la Inkas sunt primii care oferă un pachet de blindaj dezvoltat special pentru modelul bavarez. Acesta îndeplinește standardul CEN 1063 BR6, ceea ce înseamnă că rezistă la gloanțe de calibru 7.62 și chiar la explozia simultană a două grenade.

Oferta mai include geamuri antiglonț, anvelope RunFlat, ranforsări pentru suspensie și elemente de protecție pentru baterie.

Suplimentar, clienții mai pot alege lumini de urgență, sistem de filtrare a aerului sau sistem integrat de stingere a incendiilor.

În afara acestor dotări speciale, SUV-ul este neschimbat atât din punct de vedere estetic cât și al echipamentelor de la interior. Așadar, mașina încă poate găzdui până la șapte pasageri, iar confortul nu este mai deloc afectat.

Fiind un X7 M50i, mașina de față este echipată cu un motor V8 de 4.4 litri care, după câteva îmbunătățiri, a ajuns să dezvolte 620 de cai putere .

Canadienii pot să transforme și un X7 xDrive 40i (deci cu motor de 3.0 litri) într-un seif pe roți.

Având în vedere greutatea suplimentară, cea mai bună alegere rămâne, însă, o versiune cu motor V8. 
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus