Stiri de ultima ora

Detalii despre viitorul BMW Seria 2 Active Tourer: monovolumul german va prelua elemente de ...

Detalii despre viitorul BMW Seria 2 Active Tourer: monovolumul german va prelua elemente de ...
Auto
BMW dezvoltă o generație nouă pentru Seria 2 Active Tourer. Monovolumul producătorului bavarez va avea la bază platforma actualului Seria 1 și promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii. Debutul este programat pentru finalul anului viitor.

BMW pregătește o nouă generație Seria 2 Active Tourer. Rivalul lui Mercedes-Benz Clasa B va fi expus în premieră către finalul anului viitor, prezentarea urmând să aibă loc la scurt timp după lansarea lui Seria 2 Coupe.

Conform rapoartelor, noul Seria 2 Active Tourer va avea la bază platforma noului Seria 1 și va prelua și o parte dintre elementele estetice disponibile pe hatchback-ul de clasă compactă. Unul dintre desfășurate pe drumurile publice.

De asemenea, viitoarea generație Seria 2 Active Tourer va oferi mai mult spațiu pentru pasageri, iar instrumentarul de bord va fi disponibil într-o versiune digitală (la fel ca în cazul noului Seria 1). Tot la interior, producătorul german pregătește mai multe spații de depozitare, un ecran central orientat către șofer care va beneficia de noul sistem de infotainment disponibil în gama BMW și un Head-up Display color.

Conform unor surse apropiate companiei germane, monovolumul compact nu va mai primi și versiune Gran Tourer cu șapte locuri.

Gama de motorizări va fi include atât unități pe benzină, cât și propulsoare diesel . Din oferta producătorului german nu va lipsi și o variantă plug-in hybrid .
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus