Stiri de ultima ora

Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii ...

Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii ...
Auto
Cupra devine noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona: spaniolii vor dezvolta servicii de mobilitate pe care le vor testa la stadionul Camp Nou

Publicat Luni, 26.08.2019 de Daniel Popescu

Cupra este noul partener al clubului de fotbal FC Barcelona, pentru care spaniolii vor dezvolta o serie de servicii de mobilitate pe care le vor testa în jurul stadionului Camp Nou.

Cupra , brandul de performanță al SEAT , a anunțat la începutul acestei săptămâni un parteneriat cu clubul de fotbal FC Barcelona, care se va derula pe parcursul următoarelor 5 sezoane ale campionatul de fotbal din Spania.

Astfel, Cupra a devenit Partenerul Auto Oficial și Partenerul de Mobilitate al FC Barcelona. Pe baza noului parteneriat, Cupra, Seat și FC Barcelona au anunțat că vor dezvolta în comun o serie de soluții de microbilitate și electromobilitate în jurul stadionului Câmp Nou.

Practic, facilitățile stadionului vor avea rolul de laborator de teste pentru proiectele de mobilitate urbană ale celor de la Cupra și Seat.

Oficialii constructorului nu au oferit încă detalii despre aceste proiecte, însă cel mai probabil Cupra și Seat vor dezvolta o serie de vehicule electrice de mici dimensiuni pentru transportul de persoane în incinta complexului stadionului Camp Nou.

De asemenea, ca orice alt parteneriat de acest fel, brandul Cupra va fi promovat în jurul stadionului, iar în tribune va exista o lojă VIP Cupra pentru meciurile de pe teren propriul ale catalanilor. De asemenea, în afara stadionului va exista o zonă dedicată unde fanii vor putea afla mai multe detalii despre brandul Cupra.
automarket.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus