Stiri de ultima ora

Culmea tractării auto: un şofer român a demonstrat imposibilul pe drumurile din Ungaria

Culmea tractării auto: un şofer român a demonstrat imposibilul pe drumurile din Ungaria
Auto
Șoferul unui autocar românesc a devenit un amplu subiect de discuție în Ungaria. El a fost filmat conducând autocarul, care trăgea alte trei vehicule. Imaginile au devenit virale, și se poate observa lesne că autocarul tractează o remorcă, de care este legat un microbuz, iar în spatele microbuzului o platformă pe care se află un autoturism. Siguranța unui asemenea atelaj a fost extrem de contestată pe rețelele sociale, în țara vecină.

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

Șoferul care dă dovadă de o îndemânare ieșită din comun, dar care trece peste limitele legale, este de la la o companie de transport din Satu Mare. Transportul “agabaritic” a fost surprins de un șofer maghiar, într-o parcare de pe Autostrada M3 din Ungaria, iar imaginile s-au viralizat rapid în țara vecină, oamenii find revoltați de inconștiența șoferului român.

Potrivit Info Trafic 24, autocarul era înregistrat în România, în județul Satu Mare. Mai exact, șoferul român a circulat pe autostradă tractând o remorcă de bagaje, de care a atașat o ștangă care tracta un microbuz și o platformă cu un autoturism. Imaginile ar fi fost surprinse ieri, iar înregistrarea cu clipul original a fost vizionată de peste 200.000 de ori.

Suntem obișnuiți să citim despre accidente rutiere provocate de autoturisme, de pietoni, de biciclete sau trotinete electrice, însă rareori putem blama roți care se rostogolesc singure pe șosea.
auto-bild

Articole similare :
comments powered by Disqus